Ποιός φοβάται τον Δημήτρη Κοντό στο Λουτράκι;

Η Τουριστική Ανώνυμος εταιρεία του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγιων Θεοδώρων, βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Ισως μόνο ένα σοκ θα μπορούσε να την επαναφέρει στην ζωή.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, που οδήγησε την εταιρεία σε χρέη εκατομμυρίων και πλήρη παραλυσία.

Τις τελευταίες ημέρες έχει φουντώσει στο Λουτράκι μία έντονη συζήτηση εξαιτίας της διαφαινόμενης πρόθεσης της κας. Μαρία Πρωτοπαππά, να προτείνει ως εκπρόσωπο του συνδυσμού της στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ένα πρόσωπο, που κουβαλά μαζί του θύελλες.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο με εξαιρετικά υψηλό δείκτη νοημοσύνης και ικανοτήτων, το οποίο ΟΛΟΙ το θέλουν μαζί τους προεκλογικά αλλά μετεκλογικά τον φοβούνται και κάποιοι τον αποποιούνται…!

Κάποιοι κρεμάστηκαν από τα χείλη του για να γίνουν δήμαρχοι και μετά απαρνήθηκαν ότι τον γνώριζαν…!

Είναι  το ίδιο πρόσωπο που το 2011 μπήκε στην Τουριστική, έφερε τα πάνω-κάτω και οδήγησε στο πόρισμα Τσοβόλα και τις σημερινές διώξεις.

Αυτά είναι πολύ γνωστά,όσο και αν δεν μνημονεύονται συχνά.

Ποιος και γιατί φοβάται τον Δημήτρη Κοντό, στον οποίο όλοι κατά καιρούς τρέχουν για να πάρουν αξιώματα αλλά μετά…θυμούνται ότι ο τρόπος ζωής του είναι αντισυμβατικός και άρα επικίνδυνος για τους εγγυημένους πολίτες και παράγοντες;

Στον Δημήτρη Κοντό εκτός των άλλων του χρεώνουν ότι ήταν ο καθοδηγητής της δημοσιοποίησης των λογαριασμών του εργολάβου κ.Βλάχου, στους οποίους φαινόταν ότι είχαν πάρει λεφτά πρώην και νυν δήμαρχοι.

Ελάχιστοι  αφελώς λένε ότι αυτό στοίχισε στην Πρωτόπαππα εκλογικά και θα μπορούσε να πάρει τον δήμο αν δεν πήγαινε στα σχοινιά με τον Γιώργο Γκιώνη…!

Είναι πολιτική αφέλεια αυτό, γιατί ακόμα και με τέτοιο σκάνδαλο ο Γκιώνης κέρδισε και αν όλα πήγαιναν χαλαρά, θα κέρδιζε με πολύ μεγάλη διαφορά.

Οι ευγενείς και μειλίχιοι κκ.Βασιλείου και Καραπανάγος κατάλαβαν το τίμημα της ευγένειας στο Λουτράκι πολύ καλά…!

Σίγουρα ο κ.Γκιώνης δεν τον θέλει στην Τουριστική και μάλιστα την περίοδο των διαπραγματεύσων για την μετατροπή της κοινοπραξίας σε Ανώνυμη εταιρεία ένα ανυπότακτο μυαλό, που θα τον τυλίξει χωρίς να καταλάβει πως έγινε…!

Δεν τον θέλουν και οι εργολάβοι, γιατί στα παιχνίδια είναι μακράν καλύτερος από αυτούς και θα κοπεί ο ομφάλιος λώρος!

Στο Λουτράκι ελάχιστοι είναι αυτοί που θέλουν να ταραχθούν τα νερά.

Οι υπόλοιποι όπως εύστοχα ομολόγησε μεγαλο-στέλεχος της παράταξης Γκιώνη είναι στην λογική….εμείς να περνάμε καλά…!

Η Μαρία Πρωτοπαππά, παρά το γεγονός ότι στην μέχρι σήμερα πολιτική της διαδρομή ήταν  ισορροπίστρια κατάλαβε ότι οι καλές δημόσιες σχέσεις έχουν εκλογικό ταβάνι και έδειξε και προεκλογικά και μετεκλογικά τα στοιχεία μίας γυναίκας που ΗΓΕΙΤΑΙ και δεν σύρεται από μικροπολιτικές επιδιώξεις, πολύ περισσότερο όταν αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι την θέλουν απλά να συμπληρώνει το δημοτικό σκηνικό.

Δεν είναι είναι διατεθειμένη να παίξει τον ρόλο της Ιφιγένειας στο δράμα του Λουτρακίου, για αυτό και διατηρεί την εξαιρετική συνοχή και εμπιστοσύνη του συνδυασμού της

Αν η κα. Πρωτοπαππά δεν πάρει ρίσκα, δεν σπάσει αυγά και δεν κάνει ρηξικέλευθες παρεμβάσεις- κινήσεις δεν θα μπορέσει να σπάσει το ισχυρό παραγοντικό κατεστημένο του Λουτρακίου.

Ο αντισυμβατικός και ανυπότακτος Δημήτρης Κοντός είναι ίσως ο μοναδικός αυτή την στιγμή που μπορεί να συγκρουστεί, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες σε όλα τα επίπεδα με τα μικρά και μεγάλα συμφέροντα, προσφέροντας στην «Δύναμη Δημιουργίας», δυνατά εργαλεία που θα την προστατεύσουν από λάθη και κακοτοπιές και θα δώσει σφυγμό στην θνίσκουσα δημοτική επιχείρηση.

Το άλλο σενάριο είναι αυτό της σιωπής των αμνών…που έφερε το Λουτράκι μέχρι εδώ και επιδιώκουν όσοι θέλουν την ησυχία τους.

Διαλέγεις και παίρνεις….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s