4 μήνες μετά δικαιώθηκε ΑΠΟΛΥΤΑ ο Γιώργος Κοντός…!

Προεκλογικά ο κ.Γιώργος Κοντός κατέθεσε στον εισαγγελέα Κορίνθου, φωτοτυπίες τραπεζικών λογιαριασμών στις οποίες φαινόταν ότι είχε γίνει κατάθεση στους λογαριασμούς των κκ. Γκιώνη και Λογοθέτη ποσών, από εργολάβο.

Επεσαν να τον φάνε και θεωρήθηκε συκοφαντικό αυτό παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο εργολάβος έκανε δημόσια δήλωση που επιβεβαίωνε το γεγονός.

Ακόμα και στον συνδυασμό της κας Πρωτοπαππά, έριξαν ευθύνη στον δημοτικό σύμβουλο, ότι η δημοσιοποίηση των γεγονότων, είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τις εκλογές η κα. Πρωτοπαππά…!

Ελάχιστοι ασχολήθηκαν με την ουσία.

Και η ουσία ήταν ότι ένας εργολάβος καταγγέλλει δημόσια δύο δημάρχους για χρηματισμό…!

Σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, χωρίς να εξαιρούνται και οι Εσκιμώοι του Βόρειου πόλου, αυτό θα σήκωνε κυριολεκτικά επανάσταση.

Στο Λουτράκι τα έβαλαν με τον Κοντό επειδή έκανε την καταγγελία και ΑΘΩΩΣΑΝ συλλήβδην τους δημάρχους που ενεπλάκησαν σε μία παράνομη και ηθικά και νομικά συναλλαγή…!

Είχε γράψει στις 19 Μαϊου ο κ.Γιώργος Βλάχος:

Στην επιστολή του ο κ.Βλάχος αναφέρει:

Κύριε Λογοθέτη,

Επειδή μετά την αναστάτωση που δημιουργήσατε σε εμένα προσωπικά αλλά και στο επαγγελματικό μου περιβάλλον με το απειλητικό εξώδικο που μου στείλατε την Πέμπτη 16.5 συνεχίζετε απ’ όσο διαπίστωσα χθες να μιλάτε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το άτομό μου σε δηλώσεις σας που δημοσιεύετε στα ΜΜΕ, και επειδή με έχετε πραγματικά εκνευρίσει, σήμερα ξεκαθαρίζω με την παρούσα επιστολή τα εξής:

α. Είναι γνωστό ότι ζητήσατε και λάβατε χρήματα από εμένα.

β. Υπάρχουν τα σχετικά παραστατικά κατάθεσης με ημερομηνίες και ποσά.

γ. Δεν υφίσταται θέμα προσωπικών δεδομένων διότι ήδη το έχετε δημοσιοποιήσει ο ίδιος.

δ. Στη διάθεσή σας αντίγραφα παραστατικών εφόσον τα χρειάζεστε.

Θα σας συμβούλευα πάντως να προσέχετε τους χαρακτηρισμούς, τα ρήματα, και τις εκφράσεις σας όταν αναφέρεστε στο πρόσωπό μου και να μην εκνευρίζεστε εύκολα.

Κύριε Λογοθέτη, μου χρωστάτε, δεν σας χρωστάω. Πιο σεμνά.

Επίσης, προσέξτε την αιτιολογία- δικαιολογία που θα χρησιμοποιήσετε γιατί ενδέχεται να γελάσει όλος ο Κορινθιακός και μεγάλο μέρος του Σαρωνικού.

Αθήνα, 19.5.2019

Γιώργος Βλάχος

Ολοι εσιώπησαν και βρέθηκε το εξιλαστήριο θύμα σε μία κοινωνία που δηλώνει ΤΥΦΛΗ όταν δεν την συμφέρει η αλήθεια…!

Μετά από 4 μήνες ο Γιώργος Κοντός δικαιώθηκε πλήρως όπως θα δείτε στην επόμενη ανάρτηση και μάλλον ήρθε η ώρα να δουν και οι τυφλοί…!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s