Κοντός | «Θα γελούσαν και τα γίδια των Γερανείων κ.Ράτη»

Είχε καιρό να μιλήσει ο κ.Σπύρος Ράτης και αφου αφόπλισε ομίλησε και είπε ότι ο προτεινόμενος απο την Μαρία Πρωτοπαππά για το διοικητικό συμβούλιο της Τουριστικής εταιρείας κ.Δημήτρη Κοντό,εχει επαγγελματικές σχέσεις με τον εργολάβο…!
Είπε μάλιστα με ύφος εισαγγελέα ότι ο Δημήτρης Κοντός έχει επαγγελματική συνεργασία με τον εργολάβο Βλάχο και δεν είναι ηθικό να μπεί στην Τρουριστική…!
Επειδή πολλοί εκπλάγηκαν τι επαγγελματική συνεργασία μπορεί να έχει ο εργολάβος με τον Δημήτρη Κοντό απάντησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
«Αν ο κ.Ράτης έχει το παραμικρό στοιχείο ότι έχω επαγγελματική συναλλαγή με τον εργολάβο κ.Βλάχο έχει υποχρέωση να το καταθέσει δημόσια και άμεσα. Αν όμως δεν έχει (εννοείται ότι δεν έχει) ΟΦΕΙΛΕΙ να παραιτηθεί. Αν δεν το κάνει αποδεικνύει ότι είναι ένας πολιτικός ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ, που εισοδεύει γλείφοντας τον Γιώργο Γκιώνη και εισπράττει πολιτική υπεραξία.

Ο κ..Ράτης έχει ένα όνειρο. Να διαδεχθεί τον Γκιώνη ως δήμαρχος!!!!!

Η μόνη σχέση μου έχω με τον Βλάχο είναι όταν μου ζήτησε μαζί με θείο του (Ράτη) νομικό εξ Αθηνών να βοηθήσω «φάμε» τους δελφίνους Κ.ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ και Τ.ΣΑΚΚΕΛΑΡΙΟΥ για να γίνει δήμαρχος ο επιτυχημένος μεσίτης.Αρνήθηκα φυσικά γιατί θα γελούσαν και τα γίδια των Γερανείων.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s