Εχει μπερδευτεί μάλλον ο κ.Καραπανάγος;;;

Στην τελευταία συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Λουτρακίου συζητήθηκε η συγκρότηση του νέου ΔΣ του νομικού προσώπου ΔΟΚΟΠΑΠ.
Στο Δημοτικό συμβούλιο όπου έγιναν οι προτάσεις των μελών και έγινε η εκλογή τους , ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης πήρε το λόγο και πρότεινε για Πρόεδρο την κα. Κορδαλή και αντιπρόεδρο τον κ. Παπαθανασίου.
Λογικά η αντιπολίτευση αντέδρασε και ζήτησε ο αντιπρόεδρος να προέρχεται από αυτήν( την αντιπολίτευσης ) κάτι που έγινε αποδεκτό από τον Δήμαρχο ο οποίος ζήτησε να αποσυρθεί η υποψηφιότητα του κ. Παπαθανασίου όπως και έγινε.
Τότε τον λόγο πήρε η επικεφαλής της Δύναμης Δημιουργίας Μαρία Πρωτόπαππα η οποία πρότεινε για Αντιπρόεδρο τον Δημοτικό σύμβουλο της Δύναμης Δημιουργίας κ. Νικολάου.
Όλοι τόσο από την συμπολίτευση εξαιρουμένου του Σωτήρη Πέρρα συμφώνησαν με την πρόταση και την αλλαγή αυτήν εκτός από τον κ. Καραπανάγο ο οποίος αντέδρασε έντονα και πήρε τον λόγο λέγοντας ότι η παράταξη του θέλει να ψηφίσει και να στηρίξει για Αντιπρόεδρο τον κ. Παπαθανασίου από την πλειοψηφία του Κ. Γκιωνη!!!
Παρ΄ολο που ο Παπαθανασίου εξήγησε ότι έχει αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Καραπανάγος επέμεινε και τελικά ψήφισε τον κ. Παπαθανασίου .
Φυσικά αυτός που εκλέχτηκε με πλειοψηφία για Αντιπρόεδρος ήταν ο κ. Νικολάου , Δημοτικός Σύμβουλος της Δύναμης Δημιουργίας της Μαρίας Πρωτοπαππά .
Η ακατανόητη στάση του κ. Καραπανάγου έχει προβληματίσει αρκετούς και σίγουρα θα πρέπει να αρχίσει να προβληματίζει και τους Δημότες.
Ψηφίζει τις προτάσεις Γκιώνη ακόμα και όταν δεν το επιθυμεί ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης ,του οποίου η παντοδυναμία έχει τελειώσει κατά τα λεγόμενα του ιδίου του κ. Καραπανάγου .
Από πολιτικό ολίσθημα σε πολιτικό ολίσθημα ο κ. Καραπανάγος που σχεδόν καθ΄όπως φαίνεται θέλει να στηρίζει τον Δήμαρχο ακόμα και όταν αυτός δεν του το ζητάει!
Μήπως όμως δεν είναι πολιτικό ολίσθημα αλλά εσκεμμένες κινήσεις?
Μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει επαρκώς κάτι που φυσικά ποτέ δεν κάνει…..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s